Dels inicis a l'actualitat

El Cor Argentum de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona va néixer amb motiu del 25è aniversari de l'edifici del Campus de Pedralbes. 
L'any 1995 el Cor es va consolidar i va començar a actuar regularment amb l'arribada d'en Victor Frigola com a director. 
A partir d'ací Cor Argentum ha anat creixent, tant pel que fa al nombre de cantaires com per a la ampliació del seu repertori. Actualment, aplega, tant membres de la comunitat universitària, professors, estudiants i personal d'administració, com d'altres procedències. 
El Cor Argentum ha interpretat, entre d'altres, el Rèquiem i la "Missa de la Coronació" de Mozart, la Missa en Sol Major de Schubert, els "Carmina Burana" de Carl Orff, el Glòria i el Credo de Vivaldi, la "Cançó d'amor i de Guerra" de Martínez Valls, 
les Misses Breus de Butler i Gounod, les "Cançons Gitanes" de Brahms, i el Rèquiem de Fauré. 
Paral·lelament, el seu repertori compta amb obres més curtes, d'autors de diversos països, de diversos estils i de diverses èpoques des del Renaixement fins a l'actualitat.

Sobre nosaltres

 

El Cor Argentum de la Facultat de Química de la UB aplega professors, estudiants, personal d'administració i d'altres procedències, això sí tenim dues coses en comú: PASSIÓ PER LA MÚSICA I GANES DE PASSAR-HO BÉ