top of page

Tanquem la temporada amb el Rèquiem de Mozart

Avui tot just fa una setmana ens vam acomiadar de la temporada amb dos GRANS concerts. Però per què escrivim GRANS en majúscules? En tenim molts motius.

Primer hauríem de parlar d'on vam fer els concerts. Dues esglésies diferents, en diferents barris de Barcelona, Gràcia i el Gòtic, però amb un mateix nom Sant Felip Neri i és que van ser dues esglésies on ens vam sentir acollits, però on també van poder cabre un gran nombre de persones, un total, entre els dos concerts, de quasi 500 persones. Tot un èxit!

Diem GRANS per la magnífica orquestra que ens va acompanyar, quin plaer sentir-nos acompanyats per un violí, un trombó, un contra-baix... I com a cirereta del pastís, uns solistes que ens van fer posar la pell de gallina. Hem de dir que als assajos més d'un cantaire havia arribat tard a la seva entrada en quedar-se bocabadat amb algun dels solos.
















Però sobretot, GRANS pel que ha representat el Rèquiem per al Cor Argentum, la possibilitat d'ampliar la coral, de conèixer gent nova, perquè molts dies d'assajos han donat fruit. Tot i els nervis, l'estrès i les hores dedicades a aprendre la lletra, les dinàmiques... podem dir que ha valgut molt la pena. Per acabar us volem agrair a totes i tots els que heu fet possible aquests dos concerts, director, orquestra, solistes, cantaires, fotògraf, organitzadors i organitzadores i sobretot a tots els que vau assistir als concerts. Moltes gràcies per haver format part del projecte!

Ara ja només queda desitjar-vos un molt bon estiu, i sobretot que us acompanyi la música!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Black Instagram Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page